Need for Speed No Limits

Racegame Need for Speed: No Limits in Nederlandse App Store verschenen

EA's nieuwe iOS-racegame Need for Speed: No Limits staat in de Nederlandse App Store. Bijzonder detail: in het buitenland is hij nog niet te downloaden.

Need for Speed No LimitsEA’s nieuwe racegame Need for Speed: No Limits is beschikbaar in de Nederlandse App Store. Dat is vrij bijzonder: de game is namelijk nog niet in buitenlandse App Stores te vinden. Het betreft een soft-launch, waarbij Nederland als testland wordt gebruikt. Naast Nederland is de game ook te downloaden in Taiwan. Need for Speed: No Limits is ontwikkeld door Firemonkeys – de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Real Racing 3.

In Need for Speed: No Limits kruip je achter het stuur van een driedimensionale bolide. Door races te winnen verdien je geld, waar je vervolgens kratten mee koopt op de zwarte markt. In deze kratten zitten nieuwe onderdelen voor je auto, maar je weet nooit van tevoren wat je precies gaat krijgen. Het is daarom een kwestie van geluk of je de juiste auto-onderdelen in handen krijgt. Door onderdelen met elkaar te fuseren kun je vervolgens krachtigere onderdelen maken, waardoor je auto nog sneller wordt. Op deze manier ben je continu bezig met het verbeteren van je wagen en het winnen van nieuwe races.

Het constante upgraden van Need for Speed: No Limits doet enigszins denken aan het pas verschenen SimCity BuildIt. Je bent de hele tijd bezig met het bemachtigen van nieuwe verbeteringen voor je auto’s, zoals je in SimCity ook materialen blijft verzamelen om je woonwijken uit te breiden. Daardoor voelt Need for Speed ook net wat eenzijdiger dan bijvoorbeeld Real Racing 3.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2015, 16:19
Categorie Apps
Onderwerpen electronic arts, need for speed, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.