Real Racing 3 screen

Scheuren met Aston Martins in nieuwe update Real Racing 3

De populaire race-game Real Racing 3 heeft een nieuwe update gekregen. Er is een nieuw event toegevoegd en je kunt nu over het asfalt scheuren met drie nieuwe Aston Martins.

Real Racing 3 app gemist iPadRacegame Real Racing 3 heeft weer een update gehad. De populaire gratis game van Electronic Arts voegde eerder al een drietal nieuwe Ferrari’s toe en nu is het de beurt aan Aston Martin. Je kunt nu de weg op met drie nieuwe racemonsters van de Britse autofabrikant en jezelf bewijzen in een nieuw event.

Het gaat om de Aston Martin Vantage N430 uit 2015, de GT3 en GTE uit 2012. Om in de bolides te kunnen rijden moet je wel al redelijk gevorderd zijn in het spel. Zo is de GT3 enkel beschikbaar in de GT3 World Series-races van de Master-serie en de Global GT Clash, dat onderdeel is van de Elite-reeks. De nieuwe Aston Martin Vantage N430 kun je verkrijgen door deel te nemen aan een nieuw event, genaamd Endurance Gauntlet. Deze is met de laatste update toegevoegd en bestaat uit vijf stages om je als coureur te bewijzen. Daarnaast is de GTE te winnen in The 500, een speciaal langeafstands-event dat draait om uithoudingsvermogen.

Real Racing 3 screen

Real Racing 3 staat bekend om zijn gedetailleerde wagens van de grootste sportwagen-fabrikanten en officieel gelicenseerde circuits. De game is ontworpen voor zowel iPhone als iPad en gratis te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2015, 18:48
Categorie Apps
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.