Real Racing 3 tuning auto's

Real Racing 3 krijgt eindejaars-update met drie Ferrari’s

Electronic Arts heeft Real Racing 3 voor de iPhone en iPad voorzien van drie Ferrari's, 140 evenementen en het Monza-circuit.

Real Racing 3 tuning auto'sEen tijdje vernamen we niks meer van de populaire gratis racegame Real Racing 3, maar net voor het eindejaar en het sluiten van de App Store in de kerstperiode, laat uitgever Electronic Arts nog even goed van zich horen. Een nieuwe update voor Real Racing 3 bezorgt de game drie nieuwe Ferrari’s. De volbloed Italiaanse sportwagens die je kan besturen zijn de 175 F1-bolide uit 1950, de Ferrari 412 T2 uit 1995 en de F14-T van dit jaar.

De drie bolides die tot de snelsten in het spel behoren, gaan gepaard met net zoveel nieuwe uitdagingen. Er zijn drie speciale evenementen opgezet waarmee je deze edele vierwielers in je collectie kan toe-eigenen. Ook zijn er drie nieuwe Ferrari-series, die bij elkaar opgeteld goed zijn voor meer dan 140 nieuwe evenementen.

Een groot deel daarvan zal ongetwijfeld afspelen op het nieuwe circuit dat de update naar Real Racing 3 versie 3.0 ook met zich meebrengt. Je kan nu scheuren op het Monza-circuit, een van de oudste racecircuits ter wereld.

De Sims Freeplay kerst iPhone iPad

Electronic Arts gaf eerder deze week nog een populaire gratis game een grote update. De Sims Freeplay werd volledig gehuld in kerstsfeer, met dagelijkse cadeaus, kerstoutfits, een levende teddybeer en meer mogelijkheden voor een nieuwjaarsfeestje. Vanaf 14 december komt er ook een kerstmissie beschikbaar om te spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2014, 12:14
Categorie Apps
Onderwerpen electronic arts, real racing, sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.