Proporta brengt spiegelende Echo Mirrored Screen Protector uit

Proporta heeft onder de naam Echo Mirrored Screen Protector een schermfolie uitgebracht die als spiegel gebruikt kan worden. De folie is verkrijgbaar voor iPhone, iPod touch en iPod nano.

Proporta Echo iPhoneProporta heeft de Echo Mirrored Screen Protector voor de iPhone, iPod touch en iPod nano geïntroduceerd. De Echo heeft twee functies: het beschermt je apparaat tegen krassen en maakt er een spiegeltje van wanneer het apparaat uitstaat. Je krijgt er een doekje bij om het scherm schoon te maken, plus een kaartje waarmee je de screenprotector zonder luchtbellen kunt aanbrengen.

Je kunt de Echo screenprotector telkens weer verwijderen en opnieuw opplakken. Alle drie modellen voor iPhone, iPod touch en iPod nano kosten $10.

Het is te hopen dat deze spiegelende screenprotector beter is dan de ArtWizz MirrorFilm van het Berlijnse bedrijf ArtWizz. Die is op verschillende plekken in Nederland te koop, maar viel bij forumbezoeker Sebastiaan niet in de smaak: er ontstaan luchtbelletjes die je niet weg krijgt en de spiegelfolie is erg gevoelig voor vette vingers.

Meer info: Echo Mirrored Screen Protector van Proporta

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2008, 10:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen echo, mirror, proporta, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.