Cortado’s Hosted Exchange gaat iPhone ondersteunen

Cortado kondigt aan dat ze hun hosted Exchange-dienst zullen aanpassen voor de iPhone. Push mail komt daarmee binnen handbereik, maar waarschijnlijk zullen heel veel hosted Exchange-diensten dezelfde aankondiging gaan doen.

Cortado iphoneNu Apple van plan is om Exchange-ondersteuning op de iPhone te gaan aanbieden, zullen we steeds meer aankondigingen zien van bedrijven die hun diensten ook hebben aangepast voor de iPhone. Meestal gaat het dan om hosted Exchange-oplossingen en daarvan zijn er inmiddels zoveel aanbieders dat het saai wordt om ze allemaal te gaan noemen. Cortado is de eerste.

Cortado biedt mobiele oplossingen voor bedrijfssoftware en professionele hostingdiensten. Het bedrijf heeft mailbox-pakketten die gebaseerd zijn op Microsoft Exchange en die Direct Push ondersteunen. iPhone-gebruikers kunnen zich op de website www.cortado.com via de Safari-browser inschrijven. Ze ontvangen dan een berichtje wanneer de dienst beschikbaar is. Waarschijnlijk zal het pas in juni, gelijktijdig met de nieuwe firmwareversie, live gaan. Een hosted Exchange-mailbox van 2GB met ActiveSync en direct push kost vanaf $11,98 per maand.

Meer info: Cortado

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2008, 6:30
Categorie iOS
Onderwerpen activesync, cortado, firmware, microsoft exchange

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.