apple-iphone-modellen

‘Vroege productie iPhone 6s met Force Touch is al gestart’

De productie van de iPhone 6s is al voorzichtig begonnen, zeggen bronnen. Bijzonder aan deze modellen is dat er Force Touch in zit.

Apple zou volgens geruchten al zijn begonnen met de productie van de volgende generatie iPhones, aldus Bloomberg. De nieuwe toestellen zijn voorzien van Force Touch, waarbij je het scherm harder kunt indrukken om bepaalde acties uit te voeren. Daarmee worden nieuwe vormen van bediening mogelijk. Force Touch wordt al gebruikt in de Apple Watch en de trackpad van de nieuwste MacBooks.

apple-iphone-modellen

iPhone 6s met Force Touch

De twee nieuwe toestellen krijgen een schermformaat van 4,7 en 5,5 inch, net als de huidige iPhone 6 (Plus). Wel kunnen ze iets dikker worden door het gebruik van Force Touch, maar volgens analist Ming-Chi Kuo zal het slechts 0,2 mm zijn.

Volgens de bronnen van Bloomberg zal de productie volgende maand verder worden opgevoerd. De uiteindelijke assemblage zal redelijk gemakkelijk verlopen, omdat het uiterlijk vrijwel gelijk is aan de huidige iPhones. Het enige probleem dat nog roet in het eten kan gooien is de productie van de schermen zelf: als er te veel materiaal afgekeurd moet worden, kan de productie daardoor in gevaar komen.

Er zijn nog meer geruchten over de toekomstige iPhones. Zo zouden ze geen verdikking meer hebben bij de camera en komt er een nieuw kleurtje bij: rosegoud. De resolutie van de camera zou bovendien worden verhoogd naar 12 megapixel en het gebruikte materiaal wordt 7000 series aluminium, waardoor het toestel steviger wordt.

Lees ook: Dossier iPhone 6s

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2015, 8:55
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.