iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 26 juni 2015

In de iCulture Vandaag van 26 juni onder meer nieuws over de Nederlandse Apple Watch-lancering, meer informatie over de Low Power-mode en een oplossing voor polsklachten.

iCulture Vandaag logoHét grote nieuws van vandaag is natuurlijk dat de Apple Watch vanaf 17 juli in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Eindelijk hebben we een datum… maar we zullen er nog wel drie weken op moeten wachten. Om te kunnen beoordelen of het zin heeft om in andere landen te gaan kijken, maakten we een prijzenoverzicht voor alle Europese landen waar de Apple Watch nu of in de nabije toekomst te krijgen zal zijn.

Nieuws

Apps

  • Heb je Halftone 2 al? Zo niet, dan komt het goed uit, want deze app is de hele week gratis te downloaden als Apple’s App van de Week.
  • Er kwam vandaag een grote update van Blendle uit, waarbij de app weer eens flink op de schop is genomen. Wij kregen alvast een preview en kunnen dus uit eerste hand vertellen hoe het bevalt.

iCulture Deals

  • In iCulture Deals van vandaag is er weer ruimschoots aandacht voor goedkopere apps, games en accessoires. We hebben bijvoorbeeld handige sport-oordopjes gevonden, die via Bluetooth werken.

Meer vandaag

CopterLiftDeze apps en updates waren te leuk om te laten schieten:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een grappige nieuwe game met een helicopter. Zie afbeelding.
  • Retype - Typography Photo Editor (€3,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Met deze nieuwe app maak je fraaie typografische schaduweffecten.
  • ProCam 6 (€6,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Shoot by ProCam is een nieuwe handmatige camera, die je via een in-app aankoop moet aanschaffen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.