iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
App Gemist logo

App Gemist: Office Sway, Nieuwsuur, Blendle en meer

Er komen elke week behoorlijk veel apps voorbij op iCulture. Wil je zeker weten dat je niets gemist hebt? We zetten al onze app-besprekingen op een rij in de rubriek App Gemist.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

App Gemist logoIeder weekend kijken we nog eens rustig naar alle apps die de afgelopen week zijn besproken op iCulture. Zo zie je in één oogopslag welke apps je zelf nog moet installeren, of welke kritische reviews je zeker nog even moet doorlezen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Office Sway

Microsoft’s Office Sway was voorheen voornamelijk bedoeld als websdienst. Met de vernieuwde app wordt presentaties maken op de iPhone en iPad nog interessanter. Maar er zitten wel wat beperkingen aan. Lees onze review over Office Sway.

Nieuwsuur 2.0

De app van Nieuwsuur is compleet vernieuwd. Nou ja, compleet? Er zitten wat meer foto’s en video’s in en alles ziet er wat appetijtelijker uit. Genoeg reden om deze app weer eens te ontdekken? Lees onze review over Nieuwsuur 2.0.

Blendle Trending 2.0

Het is de grootste update ooit, zeggen de makers van Blendle Trending. Dus we hoeven in de toekomst niet veel meer van deze app te verwachten? Welnee, zo bedoelen ze het nou ook weer niet. Lees ons artikel over Blendle Trending 2.0.

Monument Valley

Monument Valley? Die bestond toch al heel erg lang? Klopt, maar de game is weer de moeite waard om tevoorschijn te pakken. De episode Ida’s Dream kun je nu gratis downloaden. Voorheen moet je ervoor betalen. Lees ons artikel over Monument Valley.

IFTTT

Er is iets geks aan de hand met de IFTTT-app: de app heet voortaan kortweg IF. Maar het idee is nog steeds hetzelfde: allerlei acties automatiseren. Lees ons artikel over IFTTT.

Telegram 3.0

Een grote vernieuwing voor Telegram. Versie 3.0 maakt deze privacyvriendelijke app geschikt voor de Apple Watch en zorgt ervoor dat je chatbots kunt gebruiken. Best grappig, om deze bots in je chatberichten op te nemen. Lees ons artikel over Telegram 3.0.

Kiwi

Kiwi is een nieuwe hype in de App Store. Met deze app kun je allerlei vragen stellen, die dan door anderen worden beantwoord. Leuk om te doen, al moet je oppassen dat je bij het registreren in de app niet meteen je hele Facebook-vriendenlijst uitnodigt. Lees ons artikel over Kiwi.

Bksy

Bksy (spreek uit: ‘Boeksy’) is een nieuwe Nederlandse app waarmee je door de boekenkast van vrienden kunt bladeren en zelf allerlei boeken kunt lezen. Lees ons artikel over Bksy.

Péago

Met deze nieuwe Nederlandse app kun je geld besparen op tolwegen. Je hoeft daarvoor niet over binnenweggetjes te gaan, want Péago kijkt waar je de beste afslagen van de Franse tolwegen kunt nemen, zonder veel tijd te verliezen. Je ziet meteen hoeveel geld je bespaart. Lees ons artikel over Péago.

NOS

De app van de NOS kreeg deze week een grote update, zodat je ‘m ook op de Apple Watch kunt gebruiken. De NOS heeft daarbij wel een eigenzinnige insteek gekozen: in plaats van complete artikelen krijg je via een ingebouwde snellezer een korte tekst te zien. Lees ons artikel over NOS.

TagsDock

Met TagsDock heb je toegang tot meer dan drieduizend populaire hashtags, verdeeld over honderd categorieën. Omdat TagsDock in je toetsenbord verwerkt zit, is het erg gemakkelijk om na het nemen van een foto direct de juiste hashtags aan te vinken. Lees ons artikel over TagsDock.

Opera Mini

Opera Mini is de browser die je extra data bespaart. De nieuwste versie van deze browser heeft nog een ander trucje: hij is aangepast voor gebruik in het donker, met een aparte helderheidsschuif waardoor de kleuren niet veranderen. Lees ons artikel over Opera Mini.

Tweetbot 2 voor Mac

De Mac-app van Tweetbot is voor veel power users nog steeds een lieveling, maar het uiterlijk kon wel een opknapbeurt gebruiken. Daar kwam verandering in: een grote 2.0-update geeft Tweetbot voor Mac een compleet nieuw ontwerp, plus een reeks kleine, maar handige verbeteringen. Lees ons artikel over Tweetbot 2 voor Mac.

Red Stripe

Het is best lastig als je in een winkel sokken wilt kopen en geen idee hebt welke kleur ze hebben. De app Red Stripe gaat je daarbij helpen. Red Stripe zet een streeppatroon op alle voorwerpen die geel, rood en paars zijn zodat mensen die rood en groen niet van elkaar kunnen onderscheiden, toch weten om welke kleur het gaat. Lees ons artikel over Red Stripe.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.