ProCam 2 iPhone 4K filmen

ProCam 2 krijgt eigen videobewerker voor 4K-video’s

ProCam 2 laat je gemaakte 4k-video's nu ook rechtstreeks in de app aanpassen. Grootste voordeel: alle gemaakte bewerkingen zijn op ieder moment terug te draaien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ProCam 2 iPhone 4K filmenCamera-app ProCam 2 liet je eerder al gemaakte foto’s bewerken – en nu kun je ook vanuit de app knippen in gemaakte video’s. De nieuwe videobewerker van ProCam 2 heeft alle middelen om snel een video te monteren, maar ook 50 filters, 15 lenzen en extra tools om je video’s te verbeteren. Het grootste voordeel: alle wijzigingen die je in bewerkte video’s maakt, kunnen in ProCam 2 ook weer worden teruggedraaid.

ProCam 2 videobewerkerProCam 2 was afgelopen jaar in het nieuws, omdat de app het mogelijk maakt om in 4K-resolutie te filmen. Deze 4K-beelden zijn ook met de nieuwe videobewerker aan te passen. Wil je video’s gebruiken die niet met de hogere resolutie zijn opgenomen? De update heeft een upscale-functie toegevoegd, waarmee je bestaande video’s vergroot.

Bij het opnemen van video’s mag je nu de sluitersnelheid aanpassen. Deze optie maakt het mogelijk om de helderheid van iPhone-video’s te verhogen, maar volgens de ontwikkelaar heeft dit wel zijn beperkingen. Vertraag de snelheid teveel, en het heeft effect op de frames per seconde in je video. Je mag daarom je snelheid niet langzamer maken dan de hoeveelheid frames.

De nieuwe app-update voegt tien nieuwe filters toe, die je kunt gebruiken tijdens het filmen of fotograferen. Deze toevoeging mag je niet zomaar gebruiken: je koopt het filterpakket vanuit de app voor 99 eurocent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2015, 15:11
Categorie Apps
Onderwerp ProCam 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.