ProCam 2 iPhone 4K filmen

ProCam 2 nu gratis downloaden als Apple’s App van de Week

ProCam 2 gratis downloaden? Dat kan nu, omdat deze uitstekende foto- en video-app is uitgeroepen tot Apple's gratis App van de Week.

Apple heeft ProCam 2 uitgeroepen tot Apple’s gratis Apple van de Week. Dat betekent dat je tot aanstaande donderdag deze uitstekende foto-app voor nop kunt binnenhalen. Met ProCam 2 kun je foto’s en video’s bewerken op iPhone en iPad. Normaal kost de app €1,99.

ProCam 2 videobewerkerAfgelopen januari kreeg ProCam 2 nog een eigen videobewerker voor 4K-video’s. Een paar maanden eerder werd het filmen in 4K toegevoegd. Het werkt op de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus en je moet er een in-app aankoop voor doen. Met een iTunes-waardering van 4 tot 4,5 sterren (afhankelijk van het land) valt deze app ook bij gebruikers in de smaak.

ProCam 2 wordt gemaakt door ontwikkelaar Samer Azzam en is ook erg geschikt om foto’s te bewerken. Er zitten functies in zoals nachtmodus, burst-modus, anti-trilfunctie en een zelftimer. Natuurlijk zitten er talloze fotofilters in, maar ook praktische handigheidjes zoals gezichtsherkenning en een intelligente HDR-functie. Daarnaast vind je nog veel meer functies in deze app om je foto’s en video’s te bewerken, voordat je ze met de wereld deelt. Dankzij een recent toegevoegde iOS 8-extensie kun je de fotobewerking-opties meteen vanuit de standaard Foto’s-app gebruiken.

Nog veel meer leuke aanbiedingen vind je in iCulture Deals van afgelopen vrijdag en in ons overzicht van 19 bekende productiviteitsapps die dankzij een actie van Apple flink zijn afgeprijsd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2015, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, ProCam 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.