Prime-Apple-Watch-band

Prime: stalen Apple Watch-band met verwisselbare batterijen

De Prime is een stalen Apple Watch-band met twee verwisselbare batterijen. Omdat deze batterijen op de verborgen poort van de Apple Watch aansluiten, kun je het horloge opladen terwijl je hem draagt.

Prime-Apple-Watch-band

Toen de Apple Watch in de Apple Stores verscheen, duurde het niet lang totdat er een verborgen poort op de smartwatch ontdekt werd. Deze poort zit verborgen achter de aansluitingvan het horlogebandje en kan gebruikt worden om het horloge op te laden. De Prime Strap benut deze poort om de Watch van energie te voorzien terwijl je hem draagt.

De batterij van de gemiddelde Apple Watch-gebruiker houdt het gemakkelijk een dag vol, maar moet daarna wel op de oplader gelegd worden. Onhandig als je een weekendje weg gaat, en speciaal voor die doelgroep is de Prime bedacht.

Verwisselbare batterijen en lader

Deze forse stalen horlogeband sluit je aan op de verborgen poort van de Watch en heeft twee verwisselbare batterijen die je op kunt laden in een losse, ronde oplader. De batterijen hebben 2,5 uur nodig om volledig opgeladen te worden. De lader heeft bovendien een uitrolbare Lightning-aansluiting zodat je er ook je iPhone mee van stroom kunt voorzien.

Prime-Apple-Watch-band

De band kan twee 150 mAh batterijen tegelijk aan en moeten de Apple Watch twee keer zo lang mee laten gaan. Twee kleine gekleurde lampjes laten zien hoe vol de verwisselbare batterijen in de Prime nog zijn. Als de Watch in de Prime zit kun je alle functies er gewoon mee blijven gebruiken, inclusief de sensoren op de onderkant.

Op Kickstarter heb je de keuze uit een Obsidian Black of Meteorite Silver Prime-band, als je ervoor kiest om het crowdfundingproject te steunen. De makers hopen $30.000,- dollar op te halen. Tot nu toe is er krap 6,5 duizend dollar opgehaald, maar de campagne heeft nog 37 dagen te gaan.

Prime crowdfundingcampagne

Bij een donatie van $199,- (€183,-) krijg je in juli 2016 een exemplaar thuisgestuurd, inclusief de benodigdheden om de Apple Watch op de horlogeband aan te sluiten. Als Kickstarterbonus levert Prime ook een speciale lader voor op je bureau om de batterijen van stroom te voorzien. Om het pakket naar Nederland te verzenden betaal je wel 20 dollar (€18,40) verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2015, 12:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen horlogebandje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.