Met Pricepin mis je nooit meer afgeprijsde producten

Door een Pricepin in een artikel van een webshop te zetten, weet je direct wanneer producten in de aanbieding zijn of zijn afgeprijsd. Pricepin kun je in het deelmenu zetten, zodat je de dienst gemakkelijk kunt gebruiken.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Pricepin-icon
Als je niet uitkijkt resulteert een avondje door webshops struinen al snel in een lege portemonnee. Het ergste: als je de volgende dag kijkt, is uitgerekend die dure headset of die prijzige winterjas net in de aanbieding. Met Pricepin voorkom je dat je artikelen zonder korting koopt, en weet je als eerste wanneer iets in de uitverkoop gaat.


Het concept van Pricepin is heel simpel: terwijl jij door webshops bladert, is de Pricepin-knop altijd in de buurt. Vanuit het deelmenu kun je de app snel selecteren, zodat je een artikel aan je lijst met Pricepins toevoegt. Wil je bijvoorbeeld graag een videogame kopen maar vind je de prijs van €60,- wat te hoog, dan kun je er een pin in zetten, en krijg je een melding als hij in prijs daalt.

Pricepin Pricepin

Een pin is snel toegevoegd

Omdat je Pricepin aan het deelmenu toe kunt voegen, kun je het in alle webshops gebruiken. De uit Nederland-afkomstige winkelhulp zou bovendien aan nieuwe functies werken, zoals de mogelijkheid om prijzen in verschillende webshops te vergelijken. Dat zou geen overbodige luxe zijn, aangezien je nu niet op de hoogte wordt gesteld als jouw gepinde artikel in een andere webshop in prijs wordt verlaagd.

Om van Pricepin een nuttige app te maken, is het in het begin even een karwei om al je gewilde artikelen in Pricepin te zetten, maar zodra je er een gewoonte van maakt moet je er vroeg of laat gegarandeerd wat euro’s mee besparen.

Bekijk ook

Shoppen verschuift van iPad naar iPhone

Struin jij webshops af met je iPhone of met je iPad? Bol.com brengt een trend in kaart die aantoont dat tablets steeds meer terrein verliezen op smartphones.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2016 om 12:53
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.