Met Assembly wordt iedereen een grafisch ontwerper

Creatievelingen opgelet: met de universele iOS-app Assembly kun je eenvoudig de mooiste grafische creaties maken en met de wereld delen door gebruik te maken van simpele vormen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Assembly-icoon.Als je er altijd al van gedroomd hebt om grafisch ontwerper te zijn maar er simpelweg de middelen niet voor hebt, dan is de universele iOS-app Assembly wellicht het overwegen waard. Met deze nieuwe app kun je met eenvoudige handelingen de meest creatieve creaties ontwerpen en met de wereld delen.

Assembly: kies uit simpele vormen

Met Assembly maak je mooie creatieve creaties door gebruik te maken van meer dan 180 verschillende vormen die de app rijk is. Je kunt deze vormen wijzigen en combineren, waardoor je creativiteit de enige belemmering is. Je kunt de vormen naar eigen wens inkleuren met de twintig beschikbare kleurenpaletten of zelf kleurenpaletten maken. Qua achtergrond van je creatie kun je kiezen uit meerdere kleuren, maar je kunt ook foto’s selecteren die de achtergrond van je grafisch meesterwerkje opvullen. Alle aanwezige vormen kun je kopiëren, plakken, spiegelen, de transparantie ervan aanpassen en nog veel meer.

Maak creatieve creaties met Assembly.   Maak creatieve creaties met Assembly.

Al je creaties worden gesynchroniseerd via iCloud, waardoor je ze zowel op je iPhone als iPad bij de hand hebt. Afbeeldingen worden opgeslagen in JPEG of PNG-bestand, met een resolutie die loopt tot 4096 bij 4096 pixels. Ben je er klaar voor om je creatie met de wereld te delen, dan kun je dat doen via email, Dropbox en de andere bekende diensten. Voor echte beginnelingen zijn er ook vijftien verschillende tutorials om je op weg te helpen.

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.