Cinemapp op de Apple Watch

Belgische filmapp Cinemapp nu ook op Apple Watch, in 2016 in Nederland

De Belgische filmapp Cinemapp is er nu ook voor de Apple Watch. Belgische filmbezoekers kunnen nu op hun pols zoeken naar films in grote Belgische steden.

Cinemapp op de Apple WatchNu de Apple Watch officieel verkrijgbaar is in België, vinden de eerste Belgische apps hun weg naar Apple’s smartwatch. De Belgische filmapp Cinemapp is nu ook te vinden op de Apple Watch. Met deze handige app kun je nu op je pols zoeken welke films in welke Belgische bioscopen draaien. Hierdoor hoef je nooit meer een film te missen.

Filmoverzicht bekijken en kaartje kopen

Cinemapp is een handige Belgische app waarin je kunt zoeken naar films in Belgische steden. De app is overkoepelend (net zoals bijvoorbeeld de Nederlandse app MrMovie), waardoor je niet gebonden bent aan één enkele bioscoopketen. De app toont het filmaanbod in bioscopen van Kinepolis, UGC en Euroscoop en in de app kun je zelf een selectie van deze bioscopen instellen. De selectie wordt overgeheveld naar de Apple Watch-app, waardoor je nu eenvoudig op je Apple Watch kunt zien welke films er allemaal draaien. Bovendien kun je direct vanuit de app je kaartje kopen bij bioscopen die dit ondersteunen. De app is aangepast voor watchOS 2, waardoor hij native op de Apple Watch draait.

Cinemapp iPhone-app

Cinemapp voor Apple TV en Nederlandse bioscopen

De Apple Watch-app is niet alles wat de makers aan te kondigen hebben, want eind deze maand verschijnt er ook een app voor de vierde generatie Apple TV, zodat je ook op het grote scherm kunt kijken naar het filmaanbod. Bovendien is er een webversie in ontwikkeling en voor 2016 staan enkele Nederlandse bioscopen op de to-do lijst van de ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 oktober 2015 om 14:00
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.