Praat mee: bespreek hier de (verwachte) aankondigingen van Apple’s maart-event

Het allereerste Apple-event van 2022 gaat bijna beginnen! Onder de titel 'Peek Performance' krijgen we een glimp te zien van nieuwe Apple-producten. We verwachten de derde generatie iPhone SE en een nieuwe iPad Air, maar ook spectaculair nieuws over de Mac! Wil je meepraten over de aankondigingen, zowel voor, tijdens als na het event? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek.

Het allereerste event van 2022 gaat bijna beginnen: Apple’s maart 2022-event start vanavond om 19:00 Nederlandse tijd. Zoals je van ons gewend bent, geven we je in dit artikel de ruimte om te discussiëren over de aankondigingen die Apple tijdens het event gaat doen. Ga jij de nieuwe iPad Air 2022 kopen? Of zit je vooral te wachten op de HomePod mini? Waar hoop jij op? Je kunt in dit artikel van je laten horen!

Praat mee over Apple’s maart 2022-event

Op dinsdagavond 8 maart 2022 om 19:00 Nederlandse tijd, begint Apple’s livestream van het event. Om je geheugen nog even op te frissen, is dit wat we in het kort verwachten:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen voor het maart 2022-event.

Bekijk ook

Dit zijn de meest recente verwachtingen voor Apple's maart 2022-event

Er komt dit voorjaar weer een Apple-event aan, maar wat gaat Apple daar allemaal aankondigen? In dit artikel lees je onze verwachtingen voor het maart 2022-event van Apple.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke maart-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de releasedatum van de HomePod mini in Nederland en België? Of kijk je uit naar nieuwe Macs? Mocht je de poll nog niet hebben ingevuld: dat kan ook hieronder. Wat ons opviel is dat veel mensen helemaal niet uitkijken naar nieuwe hardware, maar willen weten wanneer iOS 15.4 nu eindelijk uitkomt. En terecht, want er zitten veel nieuwe functies in.

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van Apple's oktober-event kijk jij het meest uit?

Apple's oktober 2021-event staat voor deur. Apple gaat daar waarschijnlijk nieuwe producten aankondigen waar al lang naar uitgekeken wordt. Maar op welke aankondiging kun jij niet wachten? Stem in onze poll op jouw favoriet.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, Windows-pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je vannacht de livestream van Apple's Mac-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s maart 2022-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van Apple's maart 2022-event met alle aankondigingen op een rij

Apple's maart event zit erop! Heb je het event gemist of wil je alle hoogtepunten lezen? Check dan hier onze samenvatting van Apple's maart 2022-event met de belangrijkste aankondigingen op een rij.

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 maart 2022 om 17:18
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.