Sfeerfoto Popsocket Stand

PopSockets, een makkelijke houder achterop je iPhone

PopSockets is een hype onder tieners en komt dankzij bekendheden steeds meer in de spotlight. Wat kun je met deze handige houder?
Leander Jansen - · Laatst bijgewerkt:

In 2012 schreven wij al over PopSocket, een ietwat gekke houder voor iPhone. Vier jaar later is het project van een Amerikaanse filosofieprofessor verder verbeterd en ligt het in de winkel als een simpel product. PopSockets is een beginnende rage bij tieners en is vooral te zien in Youtube-filmpjes, social media, en Musical.ly.

Sfeerfoto Popsocket Stand

PopSockets maakt iPhone vasthouden gemakkelijker

De PopSockets wordt nu verkocht als een soort sticker dat uit te schuiven is tot een pootje. Zo wordt het vasthouden van je telefoon een stuk gemakkelijker. De sticker geeft je meer grip op de soms gladde telefoon, dankzij het uitschuifbare pootje.

Het plakdeel dat de PopSocket aan de telefoon verbindt is meerdere keren te gebruiken. Wanneer je de houder verplaatst hoef je het dus gelukkig niet direct weggooien.

Het hebbedingetje wordt in Amerika veel gebruikt door bekendheden en vloggers. Daar kosten de gekke pootjes maar een tientje, terwijl je in Nederland voor het dubbele de PopSockets een reisje naar je telefoon bezorgt.

PopSockets

Met de hoeveelheid bekendheden die het zo’n plakkertje op hun telefoon dragen, duurt het waarschijnlijk niet te lang voordat PopSockets overal in Nederland te vinden is. En door het lage prijskaartje is het leuk om cadeau te geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2016, 20:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, houder, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.