PopSockets: multifunctionele iPhone-case van Amerikaanse universiteitsprofessor

De Amerikaanse filosofieprofessor David Barnett heeft een iPhone-case ontwikkeld, die hij nu met behulp van de site Kickstarter wil produceren. De case bevat twee pootjes

PopSocketsDe PopSockets iPhone-case is een nieuw project op de website Kickstarter. Deze case gebruikt twee uitschuifbare pootjes aan de achterkant om je iPhone bijvoorbeeld mee rechtop te zetten, aan je broek vast te clippen of om je oordopjes mee op te rollen. Omdat de pootjes in de case verwerkt zitten, hoef je geen extra accessoires met je iPhone mee te nemen. De case is een project van David Barnett, een filosofieprofessor in de Verenigde Staten.

PopSocketsDe twee pootjes van PopSockets zijn individueel van elkaar uit te schuiven en bij te sturen, waardoor je ze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je de iPhone ermee op meerdere manieren rechtop zetten, hem met één hand vasthouden, je oordopjes eromheen wikkelen om knopen te voorkomen of je iPhone ergens met een uitstekende poot aan vasthangen.

Geïnteresseerden kunnen de PopSockets-case voorbestellen door minimaal 34 dollar te doneren aan het project op Kickstarter. Je geld wordt pas afgeschreven als Barnett zijn beoogde bedrag van 12.000 dollar weet in te zamelen. Dit zit er dik in: op het moment heeft hij al meer dan 7.500 dollar binnen en nog meer dan een maand de tijd.

De video die Barnett maakte om zijn case te demonstreren is overigens allesbehalve standaard: aan de hand van twee danssessies en een diploma-uitreiking wordt de case uitgebreid geëtaleerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 18:29
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.