Popsicle-icon

Chat met je Twittervrienden via Popsicle

Popsicle maakt van Twitter een chatdienst, waarmee je gemakkelijk een gesprek start met de mensen die jou volgen. De app is bovendien gratis en bevat geen advertenties.

Popsicle-icon

Het handige aan Twitter is dat je een bericht gemakkelijk met een grote groep mensen kunt delen, maar voor persoonlijke gesprekken is het sociale medium wat minder geschikt. De gratis Popsicle app maakt daar verandering in, en is een simpele chat-app om te praten met je Twittervrienden.

Het mooie aan Popsicle is dat de app enorm simpel is. Je hoeft bijvoorbeeld geen aparte account aan te maken, en kunt na het koppelen van je Twitter-account direct beginnen met chatten.

Popsicle-chat Popsicle-uitnodiging

Popsicle verplicht voor zender en ontvanger

Het enige nadeel: de persoon waarmee je een privegesprek aan wilt gaan, is eerst verplicht om Popsicle ook te installeren. Vanuit de app kun je een uitnodiging versturen, die je (gelukkig) ook zelf aan kunt passen. Ook moeten jij en de ander elkaar volgen om via Popsicle te kunnen chatten.

Al je Twitter-volgers staan handig bij elkaar in de contactenlijst van Popsicle, en de app bevat verder geen in-app aankopen of advertenties. Fanatieke Twittergebruikers die de priveberichten-functie van de normale Twitter-app niet fijn vinden, hebben met Popsicle dus een handig en simpel alternatief.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2015, 13:46
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.