Poll: Gaat de Apple Bumper snel kapot?

Gebruikers geven aan dat de Apple Bumper snel kapot gaat. Wat zijn jouw ervaringen? Dat vragen we in deze poll. De Bumper blijkt ook de iPhone zelf te beschadigen.

Apple BumperHet maken van accessoires zoals hoesjes voor producten laat Apple meestal over aan andere bedrijven, op wat uitzonderingen na. Eén van die uitzonderingen is de Apple Bumper voor de iPhone 4. Door de problemen met de antenne van het toestel kregen bezitters de Apple Bumper een tijdlang gratis. Ondertussen is de Bumper weer gewoon te koop voor 29 euro. Veel geld voor een plastic randje om je iPhone heen, vinden sommige mensen. Helemaal als je je bedenkt dat hij erg snel stuk kan gaan.

De Bumper om mijn iPhone 4 is nog geen half jaar oud en is nu al aan vervanging toe. Onder de homebutton zit er een flinke scheur in en aan de achterkant is de rubberen rand ook al flink beschadigd. Dom toeval, dacht ik, tot ik van veel mensen uit mijn omgeving hoorde dat hun Bumper ook zijn langste tijd gehad heeft. Verder hoor ik vaak klachten van mensen die zeggen dat de rand van iPhone zelf beschadigd is door het gebruik van de Bumper.

Om wat meer inzicht te krijgen over de kwaliteit van de Apple Bumper daarom onderstaande poll. Hij is alleen bedoeld voor iPhone 4-bezitters die een Bumper om hun toestel hebben zitten. Heb je andere ervaringen dan die in de poll beschreven staan, dan kun je die achter laten in de reacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2011, 18:42
Categorie Achtergrond
Onderwerpen accessoire, apple, bescherming, defect, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.