Polaroid zoekt steun voor Bluetooth-verzoek aan Apple

Polaroid zou graag willen dat de PoGo Instant Mobile Printer ook voor iPhone-bezitters geschikt is. Ze doen daarom een oproep aan de community: Bluetooth-transfer is dringend nodig!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

pogo_polaroidPolaroid wil graag dat Apple op de iPhone Bluetooth-transfers mogelijk gaat maken. Ze hebben daarvoor de hulp van de community ingeroepen: samen met de steun van iPhone-bezitters moet het lukken om Apple te overtuigen. Polaroid heeft er belang bij, omdat alleen op die manier de iPhone in combinatie met de Polaroid PoGo Instant Mobile Printer gebruikt kan worden. De PoGo is een apparaatje dat je als gadgetliefhebber wel zou willen hebben: het is een inktloze printer op zakformaat waarmee je full-color foto’s kunt afdrukken.


De PoGo ontvangt de foto’s via Bluetooth van de telefoon. Bij de meeste toestellen werkt dat, behalve bij de iPhone. De enige hoop die iPhone-bezitters op dit moment hebben zijn projecten zoals Bluesn0w en SweetTooth, maar daarvoor is een jailbreak nodig.

Polaroid schreef aan de website TUAW:

To encourage Apple to become compatible with the Polaroid Pogo printer, we are asking iPhone owners to submit an enhancement request form at the following link and to express their interest for better Bluetooth transfer capabilities including OPP profile so they can print to the Polaroid Pogo printer.

Je kunt met je klacht terecht op de feedbackpagina van Apple.

Maar op pleasefixtheiphone, waar gebruikers kunnen stemmen welke ontbrekende functies ze belangrijk vinden, staat Bluetooth-ondersteuning niet eens in de top 10. Ondersteuning voor Arabisch, gebruik van applicaties in landschapsformaat en (uiteraard) kopiëren en plakken staan veel hoger. Wil je ook graag dat Polaroid z’n zakprinter ook aan iPhone-bezitters kan verkopen, dan weet je nu waar je je verzoek kunt achterlaten.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.