pokemon-shuffle

Pokémon Shuffle komt naar de iPhone

Pokémon Shuffle is binnenkort op de iPhone te spelen. The Pokémon Company heeft een trailer uitgebracht, waaruit dat blijkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pokémon-fans hebben er jarenlang naar moeten uitkijken en in 2015 gaat het eindelijk gebeuren. De eerste officiële Pokémon zal op de iPhone verschijnen. Eerder verscheen er al een kaartspelletje op de iPad, met de naam Pokémon Trading Card Game. Nog dit jaar zal de puzzelgame Pokémon Shuffle verschijnen op de iPhone. Het gaat om een match-3 puzzelgame in de trant van Bejeweled, waarbij je steeds drie dezelfde objecten op een rijtje moet zien te krijgen. Daarbij verdwijnen ze van het speelbord. Pokémon Shuffle is gebaseerd op de gelijknamige 3DS-game die al eerder verscheen.

pokemon-shuffle

Pokémon Shuffle: bekend spelprincipe

In Pokémon Shuffle Mobile gaat het om Pokémon-figuurtjes, die je met elkaar moet matchen. De Pokémon-game is gemaakt door The Pokémon Company, dat geen onderdeel is van Nintendo. Nintendo heeft zelf ook aangekondigd bezig te gaan met games voor smartphones en tablets, maar is tot nu toe erg terughoudend geweest met mobiele games. Eind februari werd al gespeculeerd dat Pokémon Shuffle naar mobiele telefoons zou komen. Uit de trailer hieronder blijkt dat de game inderdaad in ontwikkeling is. In de trailer is te zien dat de game ‘binnenkort’ uitkomt. Dat kan over een paar dagen of over een paar weken zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2015, 16:47
Categorie Apps
Onderwerpen games, pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.