Bejeweled Blitz krijgt Game Center-ranglijsten in nieuwe update

Bejeweled Blitz heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om je score bij te houden vanuit Game Center. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van Facebook om je score met vrienden te vergelijken.

Bejeweled BlitzEen nieuwe update voor het bekende match-3 spelletje Bejeweled Blitz maakt het mogelijk om ook je scores via Game Center bij te houden. Tot voorheen kon je alleen scores met die van Facebook-vrienden vergelijken, waardoor je via Facebook Connect het spel moest verbinden met je Facebook-profiel. Daarnaast is het nu ook mogelijk om andere Blitz-functies te gebruiken zonder je Facebook-account te koppelen.

Bejeweled Game CenterHoewel je nu scores met Game Center-vrienden kunt vergelijken, zijn deze scores wel minder prominent aanwezig dan de Facebook-highscores. Om Game Center te bekijken moet je naar het instellingenscherm van de app, waarna je op het Game Center-icoon moet drukken. De Facebook-scores staan ondertussen in het hoofdmenu, om je constant een idee te geven hoe je het doet. Zoals gewoonlijk kun je de Game Center-scores ook vanuit de aparte Game Center-app bekijken. Heb je geen Facebook-profiel gekoppeld, dan zie je in de scorelijst van het hoofdmenu alleen fictieve spelers.

Spelers kunnen voortaan gebruikmaken van een Daily Spin voor een bonus, zonder dat ze een Facebook-account hoeven te gebruiken. Hierdoor heb je toegang tot zeldzame edelstenen en andere boosts om je score mee te verhogen.

De update maakt Bejeweled Blitz nog uitgebreider zonder het gebruik van je Facebook-account. In juni verscheen er nog een update waardoor het niet langer verplicht was om Facebook aan het spel te koppelen.

Downloaden: Bejeweled Blitz (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 13:30
Categorie Games
Onderwerp bejeweled

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.