Plex podcasts ook offline

Plex voor iOS kan je podcasts nu offline opslaan

Offline podcasts luisteren kan nu ook met Plex voor IOS. De functie is niet langer in beta. Bovendien kun je nu makkelijker overstappen van andere apps.

Gebruikte je al een podcast-app, dan kun je nu makkelijker overstappen naar Plex. De makers hebben namelijk de mogelijkheid toegevoegd om OPML te importeren. Dit is een algemeen formaat voor het importeren en exporteren van feeds. Ook kun je nu de afspeelsnelheid per podcast regelen en losse afleveringen wissen. Kortom: genoeg vernieuwingen om Plex toe te voegen aan onze lijst van de beste podcast-apps.

De offline functie van Plex zorgt ervoor dat je eerder gedownloade afleveringen kunt beluisteren, ook als je geen internetverbinding hebt. Je kunt losse afleveringen downloaden of een slimme regel instellen zodat je altijd genoeg te luisteren hebt.

Plex podcasts ook offline

Verder beloven de makers dat je nu overal kunt luisteren: via je Sonos-speakers, in de auto met Android Auto en via een Chromecast. Je kunt met Plex nog veel meer met je media, zoals films en series kijken en muziek luisteren.

Twee maanden geleden kondigde Plex de ondersteuning voor podcasts aan en nu is de functie dus al officieel uit beta. In een blogposting lees je alles wat er nieuw is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2018, 20:40
Categorie Apps
Onderwerpen plex, podcasts

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.