Plex iPhone iPad video afspelen

Plex geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De mediaspeler Plex voor iPhone en iPad is vernieuwd met optimalisatie voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ook Chromecast-support werd beter.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Plex iPhone iPad video afspelenDe mediaspeler Plex is geoptimaliseerd voor de schermformaten van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Daar zorgt een nieuwe update van de applicatie voor. Doordat de schermgroottes van de nieuwe iPhones erkend worden, kunnen de video’s in de app in een hogere resolutie worden afgespeeld en oogt Plex ook in de menu’s ook minder opgeblazen. De geliefde app is op meer punten bijgewerkt.

Zo is de ondersteuning van iOS 8 verbeterd, waardoor Plex stabieler moet functioneren onder de firmware van Apple. Ook maakt de applicatie gebruik van geüpdatete software van Google’s Chromecast, waardoor het afspelen van video’s in Plex beter moet verlopen op tv’s waarin je de Chromecast hebt gestoken.

Plex is meer dan een videospeler-app voor de iPhone en iPad. De applicatie is een onderdeel van je hele huishouding aan media die je op een centrale plek neerzet. Zo kan je vanaf allerlei apparaten bij je films, series en eventueel ook muziek. Zoek je een simpelere oplossing voor je media, dan kan je het vorige week grondig vernieuwde Infuse 3 proberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2014, 22:01
Categorie Apps
Onderwerpen plex, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.