Zalando Shopping iPhone knipoog

Zalando iPhone-app krijgt Fashion Finder en pakketten volgen

De iPhone- en iPad-app van Zalando laat je nu pakketten volgen en brengt de Fashion Finder: maak een foto en vind vergelijkbare kleding.

Zalando Shopping iPhone knipoogDe iPhone- en iPad-app van de grote, keihard groeiende webshop Zalando is voorzien van een behoorlijke update. Daardoor is het nu mogelijk om zelf verzendingen via Zalando Shopping in de gaten te houden via de app. Net als met aparte apps als Delivery Status Touch en Parcel, zie je in de applicatie waar een pakket nu is en wanneer je het ongeveer kan verwachten.

Zalando Shopping iOS Fashion FinderHet is niet de enige interessante vernieuwing in Zalando Shopping voor de iPhone en iPad. Sterker nog: misschien is de Fashion Finder nog wel veel belangrijker. Daarmee maak je ter plekke een foto of kies je een foto uit je fotoalbum. Je zoomt in op het kledingstuk en geeft aan in welke categorie je wilt zoeken. Zalando zoekt er vervolgens vergelijkbare kledingstukken bij. In een test met een zwarte jurk gaat dat goed: Zalando laat uitsluitend donkere jurken zien, soms zelfs met een motief dat erbij in de buurt komt.

Zalando Shopping voor iOS is verder voorzien van enkele bugfixes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2014, 19:01
Categorie Apps
Onderwerp shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.