Scanner-Pro-6

PDF Expert 5, Scanner Pro, Spark en Documents 5 vernieuwd voor iOS 9

Readdle heeft hun belangrijkste apps helemaal klaargestoomd voor iOS 9. Zo bevatten PDF Expert 5, Scanner Pro, Spark en Documents 5 allemaal nieuwe functies die hun voordeel doen met iOS 9.

Scanner-Pro-6
App-ontwikkelaar Readdle is helemaal klaar voor iOS 9. Hun populairste apps staan te trappelen om hun voordeel te doen van de nieuwe functies. PDF Expert 5, Scanner Pro, Spark en Documents 5 hebben allemaal een update gekregen.

Om het overzichtelijk te houden, bespreken we de vernieuwde apps van Readdle één voor één in dit artikel. Naast onderstaande grote vernieuwingen, zijn ook Printer Pro en PDF Converter voorzien van Spotlight Search en ondersteuning voor iOS 9.

PDF Expert 5
Met PDF Expert 5 bewerk je gemakkelijk PDF-bestanden, en dankzij de mogelijkheden van iOS 9 is de app vooral op de iPad een stuk handiger geworden. Dankzij ondersteuning voor Multitasking en Split View kun je gemakkelijk een PDF bewerken terwijl je aan de andere kant van het scherm bijvoorbeeld een mailtje open hebt staan. Ook zijn er nieuwe teken-tools toegevoegd en kun je meerdere PDF-bestanden.

Scanner Pro
Naast ondersteuning voor Slide Over en Split View is de belangrijkste vernieuwing voor Scanner Pro by Readdle dat je nu ook documenten in kleur in kunt scannen. Hierdoor is het gemakkelijker om goede scans van een tijdschrift of paspoort te maken. Daarnaast kun je gescande PDF-bestanden nu ook beveiligen met een wachtwoord. Om dit heuglijke feit te vieren is Scanner Pro tijdelijk voor de helft van de prijs beschikbaar.

Spark
Mail-app Spark komt spoedig naar Mac en iPad, maar voorlopig focust Readdle zich nog even op de iPhone. Naast ondersteuning voor iOS 9 (wat voor betere prestaties moet zorgen) kun je met Spark nu gemakkelijker kalenders verbergen om de app wat overzichtelijker te maken. Daarnaast is er eindelijk de mogelijkheid om Quick Replies aan te passen, zodat je zelf een paar snelle antwoorden klaar kunt zetten. Tot slot is het ‘From’-veld in een mailtje uitgebreid zodat je ook aliassen van mensen kunt gebruiken.

Documents 5
Met Documents 5 is het gemakkelijk om documenten tussen je iPhone en iPad met elkaar te delen. Mede dankzij Spotlight Search is het nu gemakkelijker om een specifiek document te vinden, en met Multitasking en Split View kun je op de iPad gemakkelijk documenten bewerken terwijl je aan de andere kant van het scherm een andere app open hebt staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2015, 10:45
Categorie Apps
Onderwerpen ios 9, readdle, scanner, spark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.