Tekenapp Paper laat je makkelijker met vrienden delen

Je vrienden in tekenapp Paper terugvinden? Het kan nu met behulp van Facebook, Twitter, Tumblr en gegevens uit je adresboek.

Paper Facebook

Paper’s sociale optie Mix laat je na de laatste app-update makkelijker je vrienden vinden. Tijdens het toevoegen van vrienden kun je voortaan Facebook, Twitter, Tumblr en je adresboek raadplegen. Je ziet hierdoor in één keer welke vrienden de app al gebruiken. Daarnaast heeft de app een aantal kleine maar significante verbeteringen doorgevoerd. Je kunt nu bijvoorbeeld kleuren op het canvas opslaan.

De mogelijkheid om vrienden toe te voegen zit wat verborgen in Paper. Je moet rechtsboven op je avatar tappen, waarna je voor de optie Mix kiest. Daar tap je op de knop Find Creators. Door de nieuwe stappen op het scherm te volgen, log je automatisch in met de sociale accounts die je op de iPad hebt ingesteld. Met een veeg naar beneden vanaf het Mix-scherm verschijnt een zoekbalk. Hiermee kun je op basis van naam en e-mailadres mensen vinden en toevoegen.

Sleep je een achtergrond naar het tekenveld, dan wordt deze voortaan toegepast zonder dat het canvas wordt gewist. De kleur vervangt alleen de basiskleur die je hiervoor als achtergrond gebruikte. Het was al langer mogelijk om op deze manier een achtergrondkleur te kiezen, maar deze werd in de vorige app-versie bovenop je tekening uitgespreid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2014, 15:40
Categorie Apps
Onderwerp paper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.