Paper heeft nu ook templates voor projecten.

Tekenapp Paper heeft nu templates en betere interface

Met de Paper-app is het nu ook mogelijk om vanaf een template een nieuw project te starten. Er zijn templates voor presentaties, notities, storyboards en nog veel meer. Ook is de Home View verder verbeterd.

De teken- en notitie-app Paper is de laatste tijd vaak in het nieuws, wat voornamelijk komt door de iPad Pro. De app was één van de eerste die aangepast was voor de iPad Pro en Apple Pencil en wordt dan ook in de Apple Store gebruikt op demo-modellen. Paper is vandaag een stukje eenvoudiger geworden dankzij de toevoeging van templates.

Templates in Paper helpen je op weg

Bij het openen van een nieuw project in Paper krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende templates. Wil je een presentatie maken, dan zijn hier verschillende soorten opmaak voor beschikbaar. Ook voor andere soorten projecten zijn er verschillende standaard templates beschikbaar

Ook is de interface verder verbeterd, waardoor je makkelijker kan navigeren. In de Home View staan jouw eigen ideeën nu centraal en kun je tijdens het bewerken wisselen tussen pagina’s. Ook handig: je kunt nu door tekst scrollen zonder dat je de bewerkmodus activeert. Bovendien voeg je meerdere foto’s tegelijk toe vanuit je camerarol en tot slot zijn er nog enkele bugs opgelost.

Met Paper maak je niet alleen notities, maar creëer je ook mooie tekeningen. Dit kan niet alleen met de speciale Pencil by FiftyThree-stylus, maar ook met de nieuwe tekentool van Apple. Wat wij vinden van de Apple Pencil en onze bevindingen in combinatie met de Paper-app, lees je in onderstaande review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2015, 19:36
Categorie Apps
Onderwerpen paper, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.