Skylanders Trap Team iPad

Cadeautip: Skylanders Trap Team voor iPad

Skylanders Trap Team is ook gewoon op de iPad te spelen. In een speciaal pakket zitten een speelplatform, twee poppetjes en een gamecontroller speciaal voor je iPad.

Skylanders Trap Team iPadMet Sinterklaas achter de rug bereiden we ons langzaamaan voor op de kerstdagen. Bovenaan flink wat verlanglijstjes zal dit jaar geheid weer het populaire Skylanders staan. Deze game speel je met fysieke speelgoedpoppetjes, die je met behulp van een speciaal platform in het digitale spel laadt. Skylanders is er al langer voor spelcomputers, maar je kunt Skylanders dit jaar ook in volle glorie spelen op de iPad. Handig, want hier heb je geen losse spelcomputer voor nodig.

Skylanders Trap Team is een volwaardig Skylanders-spel, dat je net als de gameconsole-variant speelt met fysiek speelgoed. Je koopt een speciaal Skylanders-pakket, met daarin twee spelfiguren, een gamecontroller en een speciaal platform. Je verbindt die laatste twee apparaten met de iPad, waarna je een spelfiguur op het platform neerzet om hem in de game te laden. Je kunt vervolgens met het figuur in de spelwereld rondlopen.

Bedenk wel dat de accessoires bij Skylanders alleen voor deze game bedoeld zijn: je kunt met de controller niet andere iOS-spellen besturen. Daarvoor heb je een speciale MFi-controller nodig. Skylanders Trap Team is onder andere te koop bij Bol.com, waar je 50 euro voor het volledige pakket betaalt. Je hebt minstens een iPad 3 met iOS 7 nodig om het spel te spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2014, 14:39
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp skylanders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.