O’Reilly organiseert webcast over iPhone-ontwikkelen

Uitgeverij O'Reilly gaat aanstaande donderdag een webcast organiseren over het ontwikkelen van iPhone-applicaties. Je kunt gratis deelnemen aan de webcast, die wordt gepresenteerd door de bekende iPhone-hacker NerveGas, aka Jonathan Zdziarski.

O’Reilly iPhoneUitgever O’Reilly gaat op 3 april een gratis webcast organiseren, onder de titel Getting the iPhone Open Source Tool Chain Up and Running. In de webcast zal hacker Jonathan A. Zdziarski vertellen hoe je de open source toolchain kunt gebruiken om iPhone-software te ontwikkelen. Die software moet niet alleen draaien op de hedendaagse iPhone, maar ook compatibel zijn met op de iPhones die straks de nieuwe firmware hebben (gebaseerd op de officiële SDK).


Jonathan is ook de auteur van iPhone Open Application Development, het boek dat binnen een paar dagen bij Amazon al was uitverkocht.

Tijdens de demonstratie zal Jonathan – ook bekend onder zijn hackersnaam NerveGas – een Mac gebruiken waarop Leopard draait. In de webcast zal ook Brian Jepson meedoen, executive editor de Make-boekenserie en co-auteur van Mac OS X Tiger for Unix Geeks. Ook hij is iPhone-hacker. Een aanrader dus! Het aantal plekken is beperkt, dus je moet snel zijn om je aan te melden.

Datum: donderdag 3 april 2008 om 10:00 uur (17:00 GMT)
Toegang: gratis
Duur: 30-45 minuten
Meeting link: http://oreilly.com/go/webcast-iphone

Voor vragen kun je terecht bij webcast@oreilly.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.