Speciaal Evenement blijkt te gaan om een… muismat

Het nieuwe product dat Mac-winkelier The Innovators vandaag heeft gelanceerd, bleek niet meer dan een muismat, beschilderd door een bekende kunstenaar.

The Innovators muismat“Geheel draadloos, nog nooit eerder in Nederland verkocht, is compatibel met Mac en met Windows en je kunt er ons makkelijker mee bellen, want ons telefoonnummer staat erop. Maar vooral, iets waarmee we hopen onze klanten aangenaam te verrassen.” Dat is de samenvatting waarmee de Tilburgse Mac-winkelier The Innovators ons een paar dagen in spanning hield. Het blijkt te gaat om een muismat, geïllustreerd door kunstenaar Hans Innemee. De muismat is te koop voor €19,95, maar klanten die sinds de opening van de winkel in oktober 2006 een Mac hebben gekocht, krijgen ‘m gratis.

The Innovators haalde nogal wat media met de aankondiging van dit speciale evenement. Internationale Mac-websites als MacNN en 9to5mac besteedden aandacht aan de zaak en ook Nu.nl nam het item mee in een breder nieuwtje. Op iPhoneclub.nl was al snel duidelijk dat het onmogelijk om de Nederlandse lancering van de iPhone kon gaan, al bleven sommigen stug volhouden dat daar geen bewijs voor was. In ieder geval een zeer goed gelukte reclamestunt van The Innovators uit Tilburg en we hopen dat het hun de gewenste extra klandizie oplevert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 11:33
Categorie Achtergrond
Onderwerpen hype, opmerkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.