One Switch voor macOS

Met One Switch heb je snel toegang tot je Mac-schakelaars

One Switch is een nieuwe tool van Fireball Studio, bedoeld om je productiviteit op de Mac te verbeteren. Het biedt toegang tot meerdere handige schakelaars vanuit je menubalk.

Snel schakelen met One Switch

Op de Mac heb je functies die je af en toe wilt in- en uitschakelen, zoals de donkere modus en de screensaver. One Switch maakt het wel heel erg gemakkelijk om dat te doen. Deze Mac-software zet allerlei nuttige schakelaars voor je op een rijtje, meteen in de menubalk. Je kunt bijvoorbeeld het verbergen van de desktopiconen in- en uitschakelen, voorkomen dat de Mac in slaapstand gaat of de AirPods koppelen.

Er waren al apps waarmee je dergelijke functies snel kon schakelen, zoals Focus, Hidden me, Night Owl en Caffeine. Maar die waren meestal bedoeld voor één functie. Zo is Night Owl bedoeld om snel de donkere modus in te schakelen en kun je met Caffeine zorgen dat je scherm aan blijft. One Switch probeert ze echter allemaal te combineren, zodat je voortaan nog maar één app nodig hebt.

One Switch voor macOS

Een minpuntje is dat je geen eigen schakelaars kunt toevoegen, al komt daar binnenkort verandering in. Ontwikkelaar Allen Wong heeft beloofd dat het op de roadmap staat. Een ander obstakel is dat de app $5 kost, al kun je de app wel eerst 7 dagen gratis proberen. Daarna betaal je $5 voor een enkel apparaat of $8 voor twee apparaten. Verder moet je beschikken over macOS 10.14 of nieuwer, oftewel Mojave.

Hier vind je meer info.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2019, 20:46
Bron Bron Bas van der Ploeg
Categorie Mac & macOS
Onderwerp schakelaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.