Jonathan Ive

Jonathan Ive: ‘Zwitserland in de penarie als iWatch uitkomt’

De horlogemarkt van Zwitserland zit in de nesten zodra de iWatch verschijnt, aldus Apple's hoofdontwerper Jonathan Ive.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jonathan IveHoewel het nog de vraag is wanneer de iWatch exact verkocht zal worden, wijst alles erop dat Apple het slimme horloge tijdens het grote evenement op 9 september zal onthullen. Dat is slecht nieuws voor de Zwitserse horlogemarkt, aldus Apple’s hoofdontwerper Jonathan Ive. De New York Times schrijft dat Zwitserland diep in de nesten zit zodra de iWatch verkrijgbaar is, aldus Ive.


New York Times beschrijft Ive’s opmerkingen als volgt:

Volgens een ontwerper die bij Apple werkt, schept Jonathan Ive op over hoe cool de iWatch begint te worden. Hij vertelde in een vrolijk bui dat Zwitserland in de problemen zit – al gebruikte hij een wat gedurfdere term voor ‘problemen’.

Waarschijnlijk leidt Ive ook het designteam voor de iWatch. Het is nog onduidelijk hoe zijn werk er tot nu toe voorstaat: er zijn geen onderdelen van de iWatch naar buiten gelekt. Volgens de laatste berichten bevindt de iWatch zich in een testfase bij fabrikanten en kan het ontwerp nog veranderen.

Eerder dit jaar hoorden we dat Apple in gesprek was met Zwitserse horlogemakers. In juli bleek Apple een belangrijke verkoopdirecteur uit het horlogeland te hebben gekaapt.

Op 9 september organiseert Apple een groot evenement. Het is zeer waarschijnlijk dat de iPhone 6 daar onthuld zal worden, maar er is ook een aannemelijke kans dat de iWatch wordt onthuld. De verkoop van de iWatch zou pas later starten: pas in 2015 is het horloge waarschijnlijk klaar voor verkoop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 11:47
Categorie Geruchten
Onderwerpen iwatch, jonathan ive
38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.