Onbekend Apple-evenement op 26 februari

Apple heeft op 26 februari een nog onaangekondigd evenement gepland. Het zou met de lancering van de iPhone SDK te maken kunnen hebben, maar omdat er extra personeel wordt ingehuurd lijkt er meer aan de hand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

TUAW ontving een tip dat Apple van plan is eind deze maand een evenement te organiseren. MIRA Mobile, een bedrijf dat regelmatig wordt ingehuurd om live-evenementen voor Macworld te filmen, schijnt op zoek te zijn naar personeel voor dit onaangekondigde Apple-evenement. Je zou denken: als er extra personeel voor nodig is, moet het evenement wel behoorlijk groot zijn. Maar het enige wat we kunnen bedenken is het aanondigen van de iPhone SDK of eventueel een upgrade van de MacBook Pro. iMacs en MacBooks met Penryn-processor staan ook nog op het verlanglijstje van velen. En dan is er natuurlijk altijd nog het gerucht over de iPhone nano…

Eén ding is zeker: als Apple het evenement gaat aangrijpen om de 3G iPhone te introduceren, zullen mensen die met veel moeite hun 8GB iPhone hebben omgeruild voor het recent gelanceerde 16GB exemplaar niet blij zijn. Net als de beleggers, die de afgelopen dagen (weken?) het aandeel behoorlijk hebben laten vallen. 9to5Mac.com denkt dat het gaat om aankondiging van de iPhone en iPod touch SDK, applicaties, ondersteuning van Exchange en Lotus Notes. Andere websites verwijzen naar het feit, dat Apple zich heeft teruggetrokken uit NAB 2008 (een broadcasting-beurs), die begin april in Las Vegas plaatsvindt. Normaalgesproken kondigt Apple daar wat nieuwe producten aan, maar de standruimte voor dit jaar is geannuleerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:04
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen aankondiging, apple, evenement, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.