OCDock: iPhone-dock voor de iMac

De OCDock is een iPhone-standaard die je op de standaard van je iMac-plakt. Je gebruikt hierdoor zo min mogelijk bureauruimte.

OCDockDe OCDock is een iPhone-dock speciaal voor Mac-bezitters die graag hun bureaus zo leeg mogelijk houden. Je plakt de dock bovenop de voet van je Mac, waarna je de extra dunne kabel onder je Mac heen steekt. Hierdoor zie je geen kabels naar een aparte dock lopen en gebruik je ook zo min mogelijk ruimte.

De kabel die de OCDock gebruikt is 0,18 millimeter dik, waardoor hij zonder problemen onder de standaard van je iMac past. Volgens de makers is hij hierdoor even dik als een stuk papier.

Er zijn twee versies van de OCDock: de gewone variant en de OCDock Mini. Die tweede is nog kleiner dan het origineel, maar kan enkel worden gebruikt in combinatie met iPhones zonder case of met een zeer dunne hoes. De OCDesk zal met de iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5 gebruikt kunnen worden. Heb je een OCDock voor bijvoorbeeld de iPhone 4, dan kun je op een later moment een Lightning-connector voor je oude dock kopen. Hierdoor hoef je het gehele accessoire niet te vervangen.

De OCDock is op het moment nog niet verkrijgbaar. Geïnteresseerden kunnen op Kickstarter geld doneren om het project van de grond te krijgen. Bij een donatie van 75 dollar (inclusief verzendkosten) krijg je een OCDock Mini toegestuurd. Voor 79 dollar krijg je een gewone OCDock. Het geld wordt pas van je rekening gehaald als het project succesvol is afgerond.

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 16:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.