Boomerang: stijlvolle multifunctionele iPad-houder

De Boomerang is een stijlvolle multifunctionele iPad-houder, waarmee je de iPad ook aan bijvoorbeeld een raam kunt hangen.

Boomerang 1De Boomerang is een iPad-standaard die gebruikt kan worden om je iPad op drie manieren rechtop te zetten. Gebruik je hem niet om je iPad staande te houden, dan kun je hem ook gebruiken als een case om je iPad mee aan extra accessoires te hangen. Zo kun je de iPad bijvoorbeeld makkelijk in je auto of aan een muur bevestigen.

De Boomerang bestaat uit vier poten die je dichter naar elkaar toe kunt bewegen om je iPad steiler rechtop te zetten. Gebruik je hem niet, dan kun je de vier poten aan de hoeken van je iPad bevestigen. Vanuit deze positie kun je een speciale magneet bevestigen, waarmee je de iPad op bijbehorende houders kunt bevestigen. Deze houders maken het mogelijk om je iPad bijvoorbeeld beter op tafel te zetten of in de auto te bevestigen. Je kunt de magneet zelfs op bijvoorbeeld een raam plakken, zodat je de iPad daar op kunt hangen. Wil je de Boomerang helemaal niet gebruiken, dan kun je de poten tegen elkaar vouwen. Hierdoor past de houder makkelijk in je tas.

Boomerang 2

Met een donatie van 75 dollar op Kickstarter ben je van een Boomerang verzekerd, mits het project zijn beoogde bedrag van 40.000 dollar weet in te zamelen. Met nog anderhalve week en 5.000 dollar te gaan, is het nog moeilijk te zeggen of dit zal lukken. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald als het project succesvol is afgesloten. De makers denken de Boomerang in januari al te kunnen leveren.

Tipgever: Vincent

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 18:33
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.