NY Times: ‘Apple werkt aan gebogen iPod voor om je pols’

De New York Times schrijft dat Apple op het moment meerdere draagbare apparaten bekijkt en test, waaronder een iPod met gebogen glas die wordt bestuurt met Siri.

iPod Nano WatchSinds vanmorgen zijn alle ogen weer gericht op de mogelijke televisie van Apple, maar ondertussen heeft New York Times een ander interessant gerucht boven water gehaald. De krant zou uit betrouwbare bron hebben vernomen dat een kleine groep medewerkers binnen Apple bezig is om nieuwe draagbare apparaten te testen. Het gaat mogelijk om een nieuwe iPod, die dankzij een gebogen scherm makkelijk om de pols gedragen kan worden. Gebruikers kunnen met behulp van Siri de menu’s van deze nieuwe iPod bedienen.

Volgens de New York Times worden er op het moment verscheidene draagbare apparaten besproken, waarvan er van een klein aantal zelfs een prototype bestaat. Één van de besproken apparaten is een iPod met gebogen glas voor om je pols.

Of Apple zich al ver in het conceptuele proces bevindt of dat het apparaat überhaupt uit zal komen is niet duidelijk. Er passeren immers ieder jaar vele prototypes de revu bij Apple. Dit specifieke apparaat biedt echter wel een interessant kijkje in Apple’s ontwikkelkeuken: zo toont het aan dat Apple kijkt naar praktische toepassingen voor gebogen glas en andere vormfactors voor de iPod. Ontwikkelingen die uiteindelijk ook effect op de iPhone kunnen hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2011, 14:51
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen google glass, ipod, new york times

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.