Pod2g: ‘Cache-problemen staan iPhone 4S-jailbreak nog in de weg’ (jailbreak)

Pod2g schrijft tegen obstakels aan te zijn gelopen met het jailbreaken van de iPhone 4S. De processor cache zou voor issues zorgen. Kans bestaat dat hij hier snel een oplossing voor vindt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pod2gNadat jailbreaker @pod2g erin slaagde om de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPad op iOS 5 untethered te jailbreaken, is hij begonnen aan een jailbreak voor de iPhone 4S. Via zijn blog heeft hij vandaag verteld hoe het ervoor staat. Pod2g schrijft tegen problemen met de processor cache te lopen, die wellicht snel zijn opgelost.

Pod2g schrijft het volgende:

De untether faalt op het moment omdat ik problemen met de processor cache heb. Ik zit dicht op een oplossing, maar ik kom er niet achter wat er gebeurt. […] Misschien dat ik dit snel oplos, het is een kwestie van geluk.

Eerder deze maand slaagde pod2g in een untethered jailbreak voor de iPhone 3GS, iPhone 4, vierde generatie iPod en iPad 1. Deze jailbreaks zijn echter nog niet voor iedereen toegankelijk: waarschijnlijk zullen ze worden vrijgegeven zodra alle iOS-apparaten die iOS 5 gebruiken een untethered jailbreak hebben gekregen.

Pod2g belooft morgen zijn verdere voortgang te beschrijven.

Met support-vragen kun je zoals gewoonlijk terecht op ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:09
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, iPhone 4s, jailbreak, pod2g, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.