Nuu MiniKey: Toetsenbord-case krijgt iPhone 5-versie

De Nuu MiniCase is een iPhone-hoes die je een uitschuifbaar toetsenbord geeft. Vanaf 15 maart wordt er een iPhone 5-versie verkocht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nuu MiniKeyDe MiniKey, een iPhone-hoes met een ingebouwd toetsenbord, zal ook een iPhone 5-versie krijgen. Dit heeft fabrikant Nuu aangekondigd. Het toetsenbord zit onder je iPhone-hoes, waardoor je hem kunt uitschuiven zoals ook mogelijk was bij oude toetsenbordtelefoons. Je iPhone wordt wel een slag groter: de case zelf is namelijk 17mm dik, meer dan het dubbele van de iPhone 5-dikte.

De Nuu MiniKey heeft 42 toetsen die allemaal gebruikmaken van een backlight. Hierdoor kun je de knoppen in een donkere ruimte ook zien. Het toetsenbord maakt verbinding met je iPhone via Bluetooth. Hij zit dus niet aangesloten op je Lightning-poort. Dit betekent ook dat je de accu van je toetsenbord eens in de zoveel tijd moet opladen. Hoe lang de accu het exact volhoudt is niet duidelijk. Het betreft een 380mAh-batterij. De Nuu MiniKey voor de iPhone 5 zal vanaf 15 maart worden verkocht voor 59 dollar. Het is nu al mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 0:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.