Thermodo: iPhone-thermometer van makers Haze

De Thermodo is een kleine thermometer die je op je iPhone kunt aansluiten, om de huistemperatuur te meten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ThermodoDe Thermodo is een kleine thermometer voor je iPhone die je op de geluidspoort aansluit. Zo kun je in één oogopslag zien hoe warm het in jouw omgeving is. Een bijbehorende app laat je de gemeten temperatuur zien en kan ook in de achtergrond eens in de zoveel tijd een meting loggen. Zo heb je een potentieel accurater alternatief op de bestaande weer-applicaties, die data van weercentra bij jou in de buurt laten zien. Steek je de Thermodo in je iPhone, dan heb je enkel een klein uitstekend knopje. Als je hem niet nodig hebt kun je de thermometer in een bijbehorende sleutelhanger pluggen.

Je kunt de Thermodo gebruiken met de bijbehorende app, maar de ontwikkelaar wil ook andere applicaties toegang bieden tot de meetdata. We verwachten echter aardig wat van de officiële app: deze wordt namelijk gemaakt door Robocat, ontwilaar van onder andere de fraaie weer-app Haze.

Door minstens 35 dollar te doneren, krijg je een Thermodo jouw kant opgestuurd als de makers hun beoogde bedrag binnenhalen. De kans is inmiddels groot dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren: het project staat nog maar zo’n dag online en is nu al flink op weg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2013, 11:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, thermometer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.