NRC Handelsblad geeft iBook ‘Het Familieportret’ gratis weg

NRC Handelsblad geeft het boek Het Familieportret gratis weg via iBooks. Het Familieportret staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60 en gaat over de zoektocht naar familiegeschiedenis.

Het FamilieportretDe Nederlandse krant NRC Handelsblad geeft het boek ‘Het Familieportret’ gratis weg via iBooks. Op de website staat vermeld dat het boek een cadeau is voor lezers van NRC Handelsblad en nrc.next, maar iedereen kan het boek gratis downloaden. Het Familieportret is een oorlogsroman over de zoektocht naar familiegeschiedenis en staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60.

De weggeefactie wordt georganiseerd door NRC Handelsblad, maar er wordt geen gebruik gemaakt van promocodes om het boek aan alleen abonnees weg te geven. In plaats daarvan is het boek gratis in de iBooks-winkel te vinden. De actie loopt tot en met zaterdag 28 januari. Alleen Nederlandse gebruikers kunnen van de actie gebruik maken: in België kost het boek nog steeds €7,99.

Boeken gekocht via iBooks zijn te lezen op de iPad, maar ook op de iPhone en iPod touch. Hiervoor moet je wel de iBooks-app installeren. Afgelopen week bracht Apple nog iBooks 2 uit, waardoor interactieve studieboeken ook voor de iPad gedownload kunnen worden.

Downloaden: Het Familieportret (iBooks, tijdelijk gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2012, 13:11
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.