Nieuwe tweaks van chpwn: Gridlock en No Folder Badges (jailbreak)

De ontwikkelaar chpwn heeft in de afgelopen dagen twee nieuwe tweaks aangekondigd: Gridlock en No Folder Badges. Met behulp van Gridlock kun je icoontjes vrij verschuiven binnen het normale raster, waarbij je ook bepaalde plaatsen leegt kunt laten. No Folder Badges is een simpele tweak die doet wat de naam al doet vermoeden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iPhone tweaksDe ontwikkelaar chpwn heeft in de afgelopen dagen twee nieuwe tweaks aangekondigd: Gridlock en No Folder Badges. Met behulp van Gridlock kun je icoontjes vrij verschuiven binnen het normale raster, waarbij je ook bepaalde plaatsen leegt kunt laten. No Folder Badges is een simpele tweak die doet wat de naam al doet vermoeden.

No Folder Badges

Meer specifiek heeft No Folder Badges één eenvoudige functie: de teller voor nieuwe berichten, updates en dergelijke zal niet meer weer worden gegegen voor applicaties die zich in een folder bevinden. Deze tweak is per direct gratis beschikbaar via de repository van BigBoss. Om gebruik te kunnen maken van No Folder Badges heb je tenminste iOS 4.0 nodig op je iPhone of iPod Touch.

Gridlock

GridlockGridlock is een tweak die mede wordt ontwikkeld door p0sixninja en op korte termijn beschikbaar zal worden gemaakt. Je kunt Gridlock gebruiken om een eigen layout te maken op je SpringBoard en de tweak is dan ook in functionaliteit enigszins vergelijkbaar met Iconoclasm. Gridlock zal overigens in combinatie met Iconoclasm te gebruiken zijn zodat je custom layouts kunt maken met Iconoclasm voor gebruik met Gridlock. Je kunt Gridlock gebruiken in combinatie met het standaard 4×4 raster of in combinatie met meerdere rijen of kolommen. Je hoeft bij Gridlock geen gebruik te maken van doorzichtige icoontjes om de lege ruimte op je SpringBoard op te vullen. Gridlock zal voor $1 beschikbaar worden gemaakt in de Cydia Store.

IconSupport heeft daarnaast een update ontvangen die problemen oplost met iTunes 10.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:37
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, reclamefolder, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.