Nieuwe iPhone inkoopactie iPhoneclub en EvolutionIT

Nog geen iPhone gekocht? iPhoneclub organiseert in samenwerking met het Utrechtse bedrijf EvolutionIT wederom een gezamenlijke inkoopactie. Bij meer dan 50 kopers kun je fors besparen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Aangezien er nog steeds enorm veel vraag is naar de Apple iPhone hebben iPhoneclub.nl en EvolutionIT besloten om wederom een aankoopaktie te organiseren. Het streven is om via de gezamenlijke inkoop 50 geinteresseerde kopers te verzamelen, zodat er van een inkoopkorting kan worden geprofiteerd.

Wat is de prijs?

EvolutionIT kan de iPhone 8GB US-versie aanbieden voor € 495,- incl. BTW en 1 jaar garantie. Maar … bij meer dan 50 serieuze belangstellenden zal de prijs zakken naar €475,-. EvolutionIT heeft meer dan voldoende voorraad om deze inkoopactie te kunnen doen en zij garanderen een levering binnen twee dagen na het afsluiten van de inkoopactie.

Garantie

De iPhones zijn altijd nieuw en kunnen voor garantie gewoon via de servicepunten worden geclaimed. Dit houdt voor de Apple iPhone in dat garantie via de bekende Nederlandse garantie punten als Card Services of de lokale Apple-shops gaat. Tot het moment dat de Apple iPhone in Nederland wordt gelanceerd zal EvolutionIT dit zelf doen. In de praktijk kan het voorkomen dat een defect model dus teruggestuurd wordt naar de US. Het oordeel van de Apple-leverancier is bindend, hierover voeren wij nooit discussie. Voor software-misstanden is EvolutionIT niet aansprakelijk: hieruit voortvloeiende kosten zijn voor je eigen rekening.

Meedoen?

Als je aan deze inkoopactie mee wilt doen dien je het inkoopactie-contactformulier in te vullen (let op! geldige forumnaam verplicht!). Wij zorgen er dan voor dat EvolutionIT de contactgegevens ontvangt zodra het benodigde aantal van 50 deelnemers is behaald. Naam- en adresgegevens zullen meteen na afloop van de inkoopactie weer door ons worden verwijderd, want wij hebben verder geen enkele belangstelling om je lastig te vallen met vervelende reclameuitingen of iets dergelijks. Dan is dat ook gelijk duidelijk πŸ™‚

Orderproces

Als EvolutionIT de orders van ons ontvangen heeft, zullen deze direct worden behandeld. Elke klantnaam is een aparte order met eigen BTW-factuur. Iedereen ontvangt bericht wanneer zijn of haar iPhone kan worden afgehaald. Wacht dus met in de auto stappen totdat je gebeld of gemailed wordt. Discussie hierover voeren op het iPhoneclub-forum heeft geen zin en deze reacties zullen worden verwijderd.
Ook behoudt EvolutionIT zich het recht voor om orders te weigeren, danwel te annuleren bij misbruik van hun inspanningen. Er geldt verder een maximaal aantal van 5 iPhones per klant. Via deze aktie kan geen additionele korting worden gegeven.

Firmware

Wij verwachten dat de iPhone geleverd wordt met firmware 1.1.1. Discussie vooraf over welke firmwareversie en wat dan wel of niet te doen heeft geen zin. Gebruik de andere forumtopics voor informatie over hoe je iPhone te unlocken. Unlockvragen in de inkoopthread zullen worden verwijderd.

Afhalen

Je dient je aankoop binnen een week na bericht af te halen. Verzuim je dit te doen, dan vervalt de aankoop. Als je gebeld of gemailed wordt kun je de iPhone komen ophalen op de Niasstraat 1 in Utrecht. De ingang van EvolutionIT is aan de Vleutenseweg tegenover nummer 493(a href=”http://www.evolutionit.nl/route.htm”>routebeschrijving). Je kunt bij EvolutionIT niet met PIN of creditcard betalen, dus neem contant en gepast geld mee. Het totaalbedrag van de iPhone is €475,- inclusief BTW (indien de inkoopactie succesvol is afgerond). EvolutionIT is geopend van 9 uur tot 17 uur.

Verzending

EvolutionIT verzendt de iPhones niet per post! Als je per se wilt dat je iPhone verstuurd wordt, dan dien je op de normale manier via EvolutionIT te bestellen (of een andere leverancier te zoeken) en profiteer je niet van de korting van de inkoopactie.

Wie is EvolutionIT?

Graag willen wij van deze mogelijkheid gebruik maken om ons voor te stellen. Wij zijn een onafhankelijke distributeur die naast de gebruikelijke landendistributieorganisaties alternatieve kanalen aanboort om ICT-producten te kunnen aanbieden. Wij leveren op deze manier vooral HP, IBM, Cisco en Apple. Onze werkwijze is verspreid over het kantoor aan de Niasstraat 1 en ons magazijn aan de Savannahweg 35 in Utrecht (dit laatste adres is van Dataman; onze logistieke partner). Meer informatie vind je op de EvolutionIT-website.

iPhoneclub.nl

iPhoneclub wil met deze nieuwe actie, na de vorige succesvol verlopen inkoopactie, wederom proberen om zoveel mogelijk enthousiaste bezoekers aan een nieuwe iPhone te helpen. Met uitzondering van een banner op de website van EvolutionIT.nl heeft iPhoneclub.nl geen commercieel of ander belang bij het wel of niet slagen van deze actie. Insinuaties in die richting zijn reden tot het ontzeggen van de toegang tot de volledige website. Dit geldt ook voor prijsdiscussies (duur, ergens anders goedkoper, etc.). Het maakt ons verder niet uit waar je de iPhone koopt of dat je de iPhone ergens anders goedkoper hebt gezien, maar opmerkingen hierover zijn ongewenst in de daadwerkelijke inkoopactie-discussie. Daar zijn voldoende andere mogelijkheden voor op het forum.

Overige belangrijke mededelingen

  • Om de discussie centraal te houden is het niet mogelijk te reageren op deze blogpost. Dit kan wel via het forum.
  • De iPhoneclub verzorgt alleen de inkoopactie. Wij zorgen dus dat mensen zich via het forum en het contactfomulier als geinteresseerde kunnen aanmelden en sturen de adressen door naar EvolutionIT. Wij gaan dus niet over de verdere afhandeling!
  • De iPhones worden geleverd in de originele verpakking incl. AT&T-simkaart. De unlockprocedure zul je dus zelf moeten doen met de informatie die via iPhoneclub.nl en het forum beschikbaar is.
  • Maak voor jezelf een vergelijking van de aanbieders en beslis dan of je mee wilt doen met de inkoopactie. Zowel hier op de weblog als op het iPhone forum vind je de prijzen van alternatieve aanbieders.
  • Krabbel niet flauw achteraf terug, want de korting geldt alleen bij meer dan 50 kopers. Je benadeelt op die manier dus andere geinteresseerden.
  • Voor meer informatie omtrent de vorige inkoopactie kun je terecht op de blog en deze twee discussies op het forum:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2007, 18:01
Categorie Providers
Onderwerpen firmware, korting, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.