Nieuwe iPhone-firmware beschikbaar: versie 2.0.1

Apple heeft zojuist firmwareversie 2.0.1 voor de iPhone vrijgegeven. Deze update is 249,2MB groot. De firmwareupdate bevat bugfixes, maar vooralsnog lijkt de snelheid te zijn verbeterd en is de operatornaam nu passend gemaakt.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone firmware 2.0.1 updateZojuist heeft Apple een nieuwe versie van de 2.0-firmware voor de iPhone 1.0 en iPhone 3G beschikbaar gemaakt. De firmwareversie met versienummer 2.0.1 is 249,2MB groot. Heb je eerder je iPhone 1.0 bijgewerkt naar firmware 2.0, dan kun je in principe veilig de update installeren. Je kunt dan nog steeds bellen en gebeld worden, maar je raakt wel de jailbreak (en Cydia en eerder geïnstalleerde niet-officiële applicaties) kwijt. Naar verwachting zal er later vandaag weer een custom firmware beschikbaar komen.

Firmware-update 2.0.1 (5B108) bevat ‘bugfixes’, al zwijgt Apple – geheel volgens de traditie – over welke bugs er dan precies worden aangepakt.

iPhone 2.0.1-software-update

Deze versie van de software bevat de onderstaande verbeteringen en vervangt alle eerdere versies.

  • Oplossingen voor problemen

iPhone firmware 2.0.1

iPhone firmware 2.0.1 T-Mobile logoIn het hieronder gelinkte Apple-discussietopic zijn de eerste ervaringen dat de vertraging bij het zoeken naar contactpersonen en het weergeven van SMS-berichten nu opgelost lijkt. Ook meldt een persoon dat de backup nu veel sneller gaat.

Onze iPhone 3G is inmiddels ook bijgewerkt. Een andere verbetering (met wederom dank aan srblackbird voor de melding en het bijgevoegde screenshot) is dat de netwerkaanbieder (T-Mobile) niet meer voor een deel wordt weergegeven, maar nu helemaal passend is gemaakt.

Bron: Apple Discussion

Met dank aan srblackbird voor de supersnelle nieuwstip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2008, 3:30
Categorie iOS
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.