Kort iPhone-nieuws: IntelliScreen 2.0, iMop, USB Fever verkoopt iPhone 3G unlock, Stealth SIM

USB Fever gaat een iPhone 3G unlock verkopen in de vorm van een microcontroller die je tegen je eigen simkaart klemt, Teun Elfring is een moppensite met de naam iMop begonnen en vanuit Cydia kun je nu IntelliScreen installeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sim unlockIntelliScreen voor firmware 2.0 is nu beschikbaar in Cydia. Om het te kunnen gebruiken moet je wel de Intelliborn-source aan Cydia toevoegen: http://intelliborn.com/cydia. Dit werkt op dezelfde manier als het toevoegen van een source aan Installer. Na de installatie moet je je iPhone uit- en weer inschakelen om de IntelliScreen te kunnen gebruiken. IntelliScreen toont de volgende afspraken, nieuwe e-mail en tekstberichten en het weerbericht op je lockscreen: dit is het scherm dat verschijnt wanneer je de iPhone inschakelt. Via Intelliborn.com, met dank aan Teq voor de tip.

iMopAltijd lachen met Teun! Op iMop.nl kun je dagelijks een nieuwe mop lezen op je iPhone. Teun, die de site kortgeleden is gestart, schrijft: “Altijd een leuke mop bij de hand, bijvoorbeeld op school, op je werk, of misschien op een feestje? Moppen doen het altijd goed!” De mop van vandaag gaat over (altijd goed) schoonmoeders en de website is te bekijken via iMop.nl (website bestaat inmiddels niet meer).

USB Fever kennen we als leverancier van cases, kabels en andere accessoires. Vanaf 20 augustus hebben ze een nieuw product in het assortiment: een hardwaregebaseerde unlockmethode ($35). Hiervoor krijg je een 0,1 mm dun laagje FPC waarop een micro-controller is gemonteerd. Deze stop je tussen de simkaart van de operator en de sim-aansluitpuntjes in de telefoon. Je hoeft je eigen simkaart nog maar minimaal bij te knippen. Mmmja, probeer dat maar eens uit te leggen als je met de originele simkaart terug moet naar de winkel…

Er is nog een ander adresje waar je terecht kunt: Stealth SIM. Die verkopen een soortgelijke unlockmethode waar je $99 voor betaalt. De enige officiële dealer bevindt zich in Canada en rekent $50 verpakkings- en verzendkosten. Te duur en niet echt handig dus, want USB Fever rekent maar $2,99 verzendkosten per bestelling. Stealth SIM kennen we nog uit het firmware 1.1.x tijdperk. De tip over Stealth SIM werd ingestuurd door Ramon, bedankt daarvoor!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2010, 12:32
Categorie iDevices
Onderwerpen intelliscreen, moppen, simkaart, unlock, usb-stick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.