Nieuwe foto’s tonen Nederlandstalige iPhone 5C-handleiding

Een reeks nieuwe foto's laten de Nederlandstalige handleiding voor de iPhone 5C zien. Dit is het eerste Nederlandse iPhone 5C-materiaal dat is gelekt.

iPhone 5C handleiding 3Afgelopen weekend doken er al foto’s van instructieboekjes voor de iPhone 5C op, maar nieuwe afbeeldingen ontdekt door Simonlyradar tonen nu ook de Nederlandstalige handleiding. In een simpele afbeelding van de iPhone 5C wordt met Nederlandse uitlegtekst getoond waar alle knoppen en aansluitingen zich bevinden. Dit is de eerste keer dat er iPhone 5C-materiaal lekt dat is gericht op de Nederlandse markt. De foto’s lijken daarmee iets te bevestigen waar we stiekem al van uitgingen: de iPhone 5C zal ook op de Nederlandse markt verschijnen. De afbeeldingen verklappen verder weinig nieuws over de iPhone 5C. Alle getoonde knoppen zaten ook al op eerdere iPhones en waren te zien in gelekte hardwarefoto’s. De gekleurde rand rond de iPhone in de afbeelding is wit, één van de kleuren waar de iPhone 5C volgens eerdere geruchten in zal verschijnen.

De foto’s zijn vrij onscherp, maar de getoonde informatie is nagenoeg gelijk aan de in het weekend opgedoken foto’s. Het lijkt daarom aannemelijk dat we kijken naar het ‘echte’ werk. Zeker zijn we pas als de iPhone 5C in de winkels ligt, iets dat volgens geruchten al op 20 september kan gebeuren.

iPhone 5C handleiding 1iPhone 5C handleiding 2

↬ Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 14:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.