iPhones schermvergelijking

‘Apple introduceert in 2015 nieuwe 4-inch iPhone’

De iPhone 5c wordt volgend jaar mogelijk niet meer geproduceerd, maar er kan wel eens een nieuw 4-inch-model voor in de plaats komen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhones schermvergelijkingApple gaat in 2015 een nieuw 4-inch model van de iPhone introduceren. Dit vertellen anonieme bronnen aan het Aziatische Feng. Deze nieuwe iPhone wordt verkocht naast de mogelijke opvolgers van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Met de kleinere iPhone wil Apple een model aanbieden die je makkelijk met één hand kunt bedienen. Op het moment verkoopt Apple hiervoor nog de iPhone 5s en iPhone 5c.


De 4-inch iPhone zou in de tweede helft van 2015 worden geïntroduceerd. De nieuwe iPhone kan de laatste hardware van dat moment bevatten, maar er is nog een mogelijkheid: wellicht draait de kleinere iPhone op oude onderdelen die nu in de iPhone 5c of iPhone 5s zitten.

Feng is een vrij onbekende bron, wat het lastig maakt om de betrouwbaarheid van het gerucht te beoordelen. De Aziatische site snijdt echter een interessant onderwerp aan: wat gaat Apple in 2015 doen met de 4-inch iPhone? Eerdere berichten wijzen er immers op dat Apple volgend jaar de productie van de iPhone 5c staakt. Voor veel iPhone-bezitters was het 4-inch-scherm juist ideaal, omdat ze maar één hand nodig hebben om hem vast te houden en te bedienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 december 2014 om 16:45
Onderwerp
Categorie
Geruchten
67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.