iphone-5c-scherm

Apple flatert met een iPhone 5c met Touch ID

Apple heeft een flater gemaakt bij de nieuwe Lightning-dock. Foto's laten een iPhone 5c met Touch ID-sensor zien. Of is het toch een iPhone 6c?

Is het per ongeluk gelekte foto van de iPhone 6c? Welnee, het is waarschijnlijk gewoon een Photoshop-foutje van Apple. Bij de productfoto’s van de onlangs aangekondigde Lightning-dock is een iPhone 5c met Touch ID te zien. De foto werd opgemerkt door Mike Cronin.

Update 19:00 uur: Welnee, het was geen gelekte iPhone 6c. Inmiddels heeft Apple de fout hersteld: er is nu een iPhone 5c zónder Touch ID te zien op de foto’s.

special-dock

Op de foto’s zijn ook een iPhone 5s en een iPhone 6 en 6 Plus in een blauw hoesje te zien. Daarmee is niets aan de hand, maar als je de roze iPhone 5c dichterbij bekijkt zie je opeens een Touch ID-vingerafdrukscanner. We verwachten dat Apple de fout snel opmerkt en de foto vervangt door een bijgewerkte versie.

Zelf zien? Ga naar de productpagina van de nieuwe dock en zoom flink in op de foto van de roze iPhone. Je ziet dan duidelijk de ring van de Touch ID-knop. Bij de blauwe iPhones op de foto’s is ook een Touch ID-sensor te zien, maar daar gaat het om modellen met hoesje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2015, 23:05
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.