iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Nieuwe app-iconen duiden op vernieuwingen iPhoto en Garageband

In de "Beheer Opslag"-functie van iCloud zijn nieuwe iconen voor iPhoto en Garageband opgedoken, die wijzen op vernieuwingen van de apps.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

iPhotoIn de opslag van iCloud in de iOS-instellingen zijn nieuwe app-iconen voor iPhoto en Garageband opgedoken. De nieuwe iconen zijn eenvoudiger, platter, en duidelijk ontworpen met iOS 7 in het achterhoofd. Ze staan in schril contrast met de kleurrijke 3D-achtige iconen die in de huidige versies van de apps worden gebruikt. Het is zeer waarschijnlijk dat de nieuwe iconen onderdeel zijn van aankomende vernieuwingen van beide apps, die tijdens het iPad-evenement op 22 oktober zullen worden onthuld.


De nieuwe iconen kun je vinden bij Instellingen > Algemeen > Gebruik > Beheer opslag of via iCloud > Opslag en reservekopie > Beheer Opslag. Uiteraard zie je de iconen alleen als je GarageBand of iPhoto hebt geïnstalleerd.

garagebandToen Apple iOS 7 vorige maand beschikbaar stelde, ging dat niet gepaard met grote vernieuwingen voor Apple’s App Store apps zoals iWork’s Pages, Numbers, Keynote en iMovie. De iconen bij Beheer Opslag van iCloud worden over-the-air geregeld, waarmee het lijkt alsof Apple de nieuwe iconen voortijdig heeft geüpload. Het is daarom waarschijnlijk dat Apple de nieuwe versies van iPhoto en Garageband (en misschien andere apps) naast de nieuwe iPads zal introduceren.

Downloaden: GarageBand (€4,49, universeel, iOS 5.1+)
Downloaden: iPhoto (€4,49, universeel, iOS 6.0+)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.