Nederlandse prijzen iPhone 5s en iPhone 5c bij T-Mobile gelekt

De prijzen voor de iPhone 5s en iPhone 5c van T-Mobile zijn gelekt, aldus Telecomvergelijker.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5c iphone 5s 4g netwerkenT-Mobile gaat de iPhone 5s en iPhone 5c pas vanaf 25 oktober verkopen, maar de website TelecomVergelijker zegt nu al de abonnementsprijzen in handen te hebben. Hieruit blijkt dat de iPhone 5s met 16GB opslag voor minstens €229,95 wordt verkocht, in combinatie met de duurste abonnementen. De iPhone 5c zal bij vergelijkbare abonnementen worden verkocht voor €139,95. De gelekte prijslijst is vrij uitgebreid, maar nog niet officieel. T-Mobile verklaart tegenover iCulture dat zij de prijzen pas op 25 oktober zullen presenteren.


De iPhone-prijzen lijken hoger te liggen dan bij de iPhone 5-introductie afgelopen jaar. De iPhone 5c wordt verkocht voor rond de prijs van een iPhone 5 in 2012, terwijl de iPhone 5s voor een hoger bedrag wordt aangeboden. Dat is vrij opmerkelijk, omdat de iPhone 5c in de Verenigde Staten juist voor minder dan de iPhone 5 bij een abonnement wordt verkocht. Alle prijzen in onderstaande tabel zijn gebaseerd op het 16GB-model van de nieuwe iPhones.

Volgens de gelekte informatie zal een iPhone bij een abonnement voor bestaande klanten goedkoper worden aangeboden. Zij kunnen rekenen op een iPhone 5c vanaf €99,95, of een iPhone 5s vanaf €199,95 bij de duurste abonnementen.

iPhone 5s iPhone 5c nieuwe klanten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

97 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.